Polder Events 2019 – Liefde in de lucht

Polder Events haalt dit jaar met Kraantje Pappie weer een topartiest naar de polder. Kraantje Pappie, ook wel de Crane, is een Groningse rapper die sinds 2012 de Nederlandse hiphopscene verfrissende beats bezorgd. Het begon met zijn debuutalbum 'Crane', de tekst van Feesttent wordt nog overal volop mee gezongen. Hierop volgden in 2015 drie albums. In 2016 kwam hij met het album 'Crane III', waarvan ook de hit 'Pompen' afkomstig is. In 2018 kwam hij terug met het album 'DADDY' waarop zijn hits 'Lil Craney' en 'Liefde in de Lucht' stonden.

Het optreden van Kraantje Pappie op de kermis van vorig jaar was al legendarisch en Polder Events doet dit graag nog een keer over. Kraantje Pappie komt met zijn spetterende XXL-live show voorzien van de meest spectaculaire effecten.

De avond is compleet met de inzet van twee oude bekenden van het inmiddels 17 jaar oude Polder Events. Tom Haver zorgde al eerder voor een massaal meezingende menigte en Marcel Meijer hoeft tegenwoordig alleen nog maar achter zijn DJ booth te verschijnen en het Polder Events publiek is niet meer te houden.

Met een zeer dynamisch avondje voor de boeg staat er 1 ding als een paal boven water. Op zaterdag 25 mei hangt er liefde in de lucht boven de Polder!